Information

Nya utställningsregler 2011/ New show regulations 2011

Norge
Nye utstillingsregler fra 1. januar 2011
Allerede i 2008 ble de nordiske lands kennelklubber enige om å harmonisere utstillingreglene slikat krav for deltakelse, klasseinndeling og premieringssystemet primært blir likt innenfor Norden. Fra 1. januar 2011 blir de nye reglene gjeldende i Norge.  
Arbeidet med reglene har pågått siden den gang, og landene har i løpet av prosessen måttet gi og ta for at harmoniseringen skulle bli et faktum. For Norges del blir den største utfordringen at vi nå går vekk fra de tradisjonelle premieringsbetegnelsene som 1. premie, 2. premie, 3 premie over til de internasjonale betegnelsene Excellent, Very Good, Good, Sufficient. Det innføres også utdeling av reserve-cert.
De nye premiebetegnelsene får også konsekvenser for championatbestemmelsene, derfor vil ny utgave av championatreglene blir utgitt gjeldende fra nyttår.
Läs mer här>>
English version here >>

Sverige
PDF-fil>>

Danmark
PDF-file: DKK’s udstillingsregler 2011

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail